Jordan 4 "Seafoam" har precis släppts och är en väldigt efterfrågad Jordan-modell för 2023. Med en vitt övre kombinerat med svarta och militärgröna detaljer är dessa sneakers en frisk och unik look. I en värld av annars mycket färgstarka sneakers, sticker Jordan 4 "Seafoam" definitivt ut! 

Svart och vitt är alltid en säker vinnare, men den militärgröna detaljen lägger till en extra touch av liv och energi. Dessa sneakers är en perfekt match för alla som är på jakt efter något som är bekvämt, trendigt och samtidigt enkelt och stilfullt. De passar perfekt till en lätt och avslappnad vardagsoutfit eller för en mer formell kväll.

Sneakers är en viktig del av modescenen och Jordan 4 "Seafoam" kommer säkerligen att vara en av de mest eftertraktade sneakers i vår 2023. Så om du är på jakt efter ett par nya sneakers, tveka inte att spana in på Jordan 4 "Seafoam". 

Sneakers har blivit ett viktigt modeaccessoar för både män och kvinnor. Trots att dessa skor endast släppts i dam-storlekar 35.5-44.5 så gör den moderna och stilrena designen att den passar alla stilar och tillfällen, oavsett kön. 

Om du missar chansen att få tag i Jordan 4 "Seafoam" sneakers vid ett exklusiv sneaker-drop i butiker i Stockholm eller på SNKRS-appen, oroa dig inte. De finns fortfarande tillgängliga för köp på vår hemsida på resell-marknaden. Här har du möjlighet att klicka hem ett par av de mest eftertraktade sneakersen på marknaden, och det till en rimlig pris. Så vänta inte längre, besök vår hemsida idag och förvärva dina Jordan 4 "Seafoam" sneakers!

 

February 09, 2023 — William Roosmark
Tags: Jordan 4