Hos We Got Them är vi stolta över att erbjuda våra kunder de senaste och mest miljövänliga sneakers från världsledande märken som Nike. Deras Next Nature-serie tar ett stort steg mot en mer hållbar framtid, med skor som är gjorda av 20% återvunnet material. Upptäck våra två nyaste tillskott: Dunk Low Panda Next Nature och Dunk Low Mint Next Nature.

Våren är här och det är dags att uppdatera din garderob med de senaste trenderna. Sneakers är ett utmärkt val för både stil och komfort, och nu kan du göra ett medvetet miljöval samtidigt. Nike Next Nature-serien erbjuder sneakers med ett starkt fokus på hållbarhet, och We Got Them har glädjen att presentera två fantastiska modeller för dig att välja mellan: Dunk Low Panda Next Nature och Dunk Low Mint Next Nature.

Nike Next Nature - En grönare framtid för sneakers

Nike Next Nature-serien är en samling sneakers som är designade med miljön i åtanke. Dessa skor är tillverkade av minst 20% återvunnet material, vilket bidrar till att minska deras miljöpåverkan och främjar en mer hållbar framtid för skoindustrin. Genom att välja Next Nature-sneakers stödjer du Nikes strävan att skapa produkter som inte bara ser bra ut utan också är snälla mot vår planet.

Dunk Low Panda Next Nature

Denna ikoniska svartvita sneaker är en modern version av den klassiska Dunk Low Panda-modellen. Genom att använda återvunnet läder, polyester och Nikes "Grind"-material, bestående av återvunna skor och tillverkningsavfall, har Nike skapat en stilren och miljövänlig låg sneaker som passar perfekt för våren.

Dunk Low Mint Next Nature

Dunk Low Mint Next Nature är ytterligare en imponerande modell i Nikes Next Nature-serie. Med en uppfriskande mintgrön färgsättning, är denna låga sneaker tillverkad av samma återvunna material som Dunk Low Panda Next Nature, vilket gör den till ett både snyggt och hållbart val för dina vårpromenader.

Hitta dina Next Nature-sneakers hos We Got Them

Besök vår hemsida för att utforska vårt sortiment av Nike Next Nature-sneakers, inklusive Dunk Low Panda Next Nature och Dunk Low Mint Next Nature. Vi erbjuder snabb leverans och ett brett utbud av storlekar för att säkerställa att du hittar det perfekta paret för dig. Gör våren ännu grönare och satsa på hållbara sneakers från Nike Next Nature hos We Got Them idag!

May 10, 2023 — William Roosmark