Är du en sneakerhead som letar efter de senaste och mest sällsynta Jordans i Stockholm? Då bör du inte missa vår nya Pop-Up butik på Sveavägen 8a i centrala Stockholm.


Efter en succé i Uppsala öppnar vi nu en Pop-Up butik i Stockholm där vi säljer begränsade utgåvor av Jordans, inklusive den mycket eftertraktade Jordan 1 och Jordan 4. Alla våra skor är 100% äkta och har genomgått en äktahetskontroll för att garantera kvaliteten.


I vår Pop-Up butik kan du handla med självförtroende och få personlig service från vårt välutbildade team. Du kan också prova på skorna och se hur de ser ut och känns i verkligheten innan du gör ditt köp.


Men var snabb! Vår Pop-Up butik är öppen tills den 5 januari 2023, och våra begränsade utgåvor av Jordans säljer oftast slut snabbt. Missa inte chansen att köpa unika och limiterade Jordans i den här enastående butiken.


Kom förbi vår Pop-Up butik på Sveavägen 8a i Stockholm och upptäck det senaste och största från Nikes ikoniska sneakerserie. Hitta ditt perfekta par Jordans nu!

December 25, 2022 — William Roosmark