Är du en sneakerhead som letar efter de senaste och mest sällsynta Jordans i Sverige? På vår e-handelsbutik hittar du ett stort utbud av begränsade utgåvor av Jordans, inklusive den eftertraktade Jordan 1 och Jordan 4.


Med alla fejkskor som cirkulerar på marknaden kan det vara svårt att veta om man får den äkta Jordans när man köper skor online. Vi garanterar att alla våra Jordans är 100% äkta genom att göra en äktahetskontroll på varje par och även genom att vi köper våra skor direkt från auktoriserade återförsäljare som vi kan koppla till ett köp från Nike eller andravarumärken som släpper dessa skor. På detta sätt kan du vara säker på att du får hem äkta skor. För ytterligare trygghet erbjuder vi också möjligheten att betala med Klarna.


Besök vår Pop-Up butik i Stockholm eller titta Online-Jordanbutik och upptäck det senaste och största från Nikes ikoniska sneakerserie. Vi erbjuder snabb och pålitlig fraktfri leverans inom hela Sverige, eller så kan du hämta upp dina skor i vår Pop-Up butik på Sveavägen 8 i Stockholm som är öppen tills den 5 januari 2023. Men var snabb, eftersom våra begränsade utgåvor ofta säljer slut snabbt.

Kolla in vårt utbud av Jordans nu och hitta det perfekta paret för dig!

December 12, 2022 — William Roosmark