Om WeGotThem

2019 var året vår dröm gick i uppfyllelse

Vi är två unga killar vid namn William och Eric som är grundare till företaget WeGotThem och har sedan tidig ålder haft en dröm om att starta eget företag och jobba med något vi brinner för. Vår resa började i Stockholm där vi under vår skolgång kom på idéen om att starta företag tillsammans när vi insåg att vi delade samma intresse, sneakers.


Vi har sedan lång tid tillbaka varit engagerade i historien bakom varje märke och kulturen som dessa sneakers kommer ifrån. Varje känd person som skapat dessa har i sin tur en egen historia, vart de är idag och hur de tog sig dit, som exempelvis basketspelaren Michael Jordan, rapparen Kanye West, Travis Scott och många fler. Med vårt stora engagemang växte också vår kunskap om olika premiummärken och vi insåg hur stora förebilder de var för oss och många andra.
Idag efter år av hårt arbete säljer vi limiterade sneakers och streetwear online och i vår nyöppnade butik i Stockholm. Vi erbjuder framförallt de mest populära märkena som Air Jordan, New Balance, Adidas Yeezy, Palm Angels och Stone Island, men vi uppdaterar ständigt vårt sortiment utefter de senaste trenderna.


Hur går det till?


Alla sneakers vi köper in är oanvända och kommer direkt från auktoriserade återförsäljare, eller från leverantörer som lokaliserat skorna från en auktoriserad återförsäljare där äkthetskontroller görs på varje par. Vår vision är att erbjuda något unik och efterfrågat för alla, på ett smidigt sätt och till ett bra pris. De sneakers vi säljer är av hög kvalitet med tillhörande äkthetsbevis så att du som kund känner dig trygg med ditt köp hos oss. Vårt mål är att bli en av de största försäljningskanalerna för sneakers, där vi erbjuder schyssta priser med bra villkor.

Besök gärna vår Instagram och TikTok där vi aktivt lägger upp nyheter, inspiration och tips.

Instagram/TikTok: wegotthem.seDisclaimer: We Got Them är inte en auktoriserad återförsäljare av några av produkterna på vår hemsida och har inget officiellt samarbete eller avtal med Nike, New Balance, Adidas eller dess distributörer. Alla varumärken, varor och tjänster som används, identifieras eller marknadsförs på denna webbplats tillhör deras respektive ägare. 

Våra märken