Black Friday tips - köp ett par ‘’billiga’’ Jordans

Black Friday 2022 är snart här och vi har tips till dig som är ute efter något lite extra lyxigt att fynda. Vi har inte den klassiska megarabatten till dig, men, lite kan bli mycket. Just nu har vi några få utvalda Air Jordans på rea med 10 % rabatt. Vi är medvetna om att det inte är mycket, och inte en vanligtvis förekommande rabatt som gör att vår hemsida kommer läggas ner av för hög trafik, men det är åtminstone något. Det är mycket skor för en liten peng! Perfekt för dig som är en shoppingglad person som älskar en bra rea, stor som liten, eller om du har en nära och kär person som lyckligtvis råkar fylla år under den billigaste veckan i världen. Ett par schyssta Jordans i present gör vem som helst lite lyckligare i själen.

Fakta om Jordans på ett par meningar

Det började med en före detta Hall of Fame basketspelare vid namnet Michael Jordan. Han gjorde succématcher för många år sedan och fick sedan äran att designa egna skor hos Nike. Michael spelade sin debutmatch i det första designade Air Jordan-paret, vi pratar runt 1980-talet, innan det började säljas på marknaden år 1985. Märket ägs idag av storföretaget Nike tillsammans med Michael Jordan för dotterbolaget Jordan Brand. Det har sålts olika varianter av Jordans från år 1985 fram till idag, från basketskor, till träningsskor, till fritidsskor. Idag är ett original par från debuttiden värda ca 10.000 dollar. Det är alltså tidlösa sneakers som aldrig kommer gå ur tiden.

Våra utvalda sneakers på rea

Om det är så att du eller någon du känner är sportintresserad, och kanske inte minst ett NBA fan, då kan vi varmt rekommendera våra premium sneakers. 

När är Black Friday?

Bra fråga, för det gäller att vara redo och snabb på bollen. Datumen kan variera från år till år, men vi vet att Black Friday 2022 är från den 25 november och ungefär en vecka framåt. Vi börjar med vår rea när alla andra gör det, eller kanske en dag innan. Håll utkik på vår hemsida, Instagram eller TikTok!

Kontakta oss gärna om du har några funderingar, eller besök oss i vår popup-butik på Sveavägen 8A i Stockholm för att prova dina sneakers på plats.

October 24, 2022 — wegotthem Admin
Tags: Fynda